Det kreves i utgangspunktet ingen spesiell utdannelse eller kompetanse for å bli støttekontakt. Det legges vekt på personlig egnethet, interesser for å jobbe med mennesker og respekt for andre.

Vi søker deg som er 18 år og eldre, som har tid og ønske om å bidra positivt i forhold til mennesker som trenger det.

Som støttekontakt kan du være: en venn, avlaster, grensesetter, isolasjonsbryter, oppdrager, veiviser/veileder, utfordrer med mer. Rollen avklares i begynnelsen av hvert oppdrag.

Støttekontaktens hovedoppgave vil være å finne (sammen med brukeren) frem til ulike aktiviteter som kan hjelpe brukeren til en meningsfull fritid.

Ulike aktiviteter kan være: Basseng, bowling, kino, bingo, kafé, kjøreturer, tur i skog og mark, spaserturer, trening i treningsstudio, konserter, utstillinger, byturer, følge til ulike offentlige kontorer, være på ungdomsstedet Basen, delta på klubb og foreninger, drive med håndarbeid, høyt lesning, med mer.

Støttekontakt er et oppdragsforhold og som støttekontakt vil man få veiledning på oppdraget. Antall timer og form blir avtalt med den enkelte støttekontakt. Lønn og dekning etter avtale. 
 

Høres dette interessant ut for deg, og vil vite mer?

 
  • Kom innom Postgården 2. etg omsorgstjenesten eller
  • Ring Eva 78 97 75 59 eller Siri 78 97 74 26

 

  • Søknad skjema finner du også på www.svk.no under støttekontakt- søknad om å bli.