NoIsolation Komp

Smarttelefoner og nettbrett egner seg ikke for alle. Skjermene oppleves som for små, touchen for avansert. Samtidig så foregår mer og mer av kontakten mellom familie og venner gjennom digitale kanaler. Det har ført til at noen går glipp av den daglige kontakten. Vi kommuniserer raskere, oftere og i flere plattformer enn noen gang.

NoIsolation har laget KOMP for å gjøre det enklere å inkludere hele familien i den daglige kontakten. KOMP erstatter ikke fysiske besøk, men gjør tiden mellom møtene litt lettere. Med KOMP kan familie og venner dele bilder, meldinger, og enkelt starte videosamtaler til KOMP-tavlen via appen som medfølger gratis.

Her finner du en liste over selgere av dette produktet

wMKVsUyV 9xlGAAAAABJRU 5ErkJggg==

Mobil trygghetsalarm med GPS fra Safemate

Mobile alarmer er nå relativt vanlig for private. Alarmen settes opp av innbyggeren / pårørende selv på en brukervennlig nettside. Dersom bæreren har behov for hjelp trykker man på alarmknappen, hvorpå inntil fire forhåndsdefinerte varselmottakere ringes parallelt. Den første som svarer settes i samtale med bæreren av Safemate. 

Når systemet vet hvem som har besvart alarmen, sendes denne informasjonen sammen med posisjon som SMS til alle varselmottakerne. Safemate kan brukes av barn, eldre, ungdom og aktive, og er egnet som voldsalarm.

Her finner du slike produkter

AlJnahiBZrUAAAAASUVORK 5CYII=

Robotstøvsuger

Det finnes nå robotstøvsugere i mange prisklasser. For eldre som bor i egen bolig kan en slik være nyttig for å holde boligen ren hvis man begynner å få vansker med dette selv, eller har lyst å bruke tiden til andre gjøremål.

Her finner du slike produkter

ct 6wHIPeej GubEqFA 4LirAKhUKhcCBw 5P 3hQqFQKBROYxRhFQqFQuFAoAirUCgUCgcCRViFQqFQOBAowioUCoXCgUARVqFQKBQOBIqwCoVCoXAgUIRVKBQKhQOBIqxCoVAoHAgUYRUKhULhQKAIq 1AoFAoHAkVYhUKhUDgQKMIqFAqFwoFAEVahUCgUDgSKsAqFQqFwIFCEVSgUCoUDgSKsQqFQKBwIFGEVCoVC 4UCgCKtQKBQKBwJFWIVCoVA 4ECjCKhQKhcKBQBFWoVAoFA 4EirAKhUKhcCBQhFUoFAqFA 4DF 4v 8PMf 47lmi 3Y wAAAAASUVORK 5CYII=