nav.png

HENVENDELSER TIL NAV SØR-VARANGER

 

I likhet med resten av Norge, er NAV sine tjenester preget av Korona-situasjonen. Vi prøver å besvare alle henvendelser, men det kan ta noe lengre tid å få kontakt med oss. Dersom det ikke haster, ber vi deg om å vente å ta kontakt.

NAV Sør-Varanger har stengt publikumsmottak frem til 26. mars. Dette er gjort i tråd med råd fra helsemyndighetene. For å bidra til at smittespredning blir minimalt, vil vi fremover løse vårt oppdrag per telefon, video og på digitale plattformer. Du får likevel tak i oss og vi er tilgjengelige for å svare på spørsmål du måtte ha.

Møter som allerede er avtalt vil bli forsøkt gjennomført ved hjelp av telefon eller video, men det er også muligheter for møter med enkeltpersoner i særlige tilfeller.

www.nav.no finner du våre digitale løsninger. Dersom du har en fast saksbehandler hos oss, kan du ta kontakt med din veileder via den digitale aktivitetsplanen. Har du spørsmål til ytelser og vedtak, kan du benytte tjenesten Skriv til oss. Merk at det vil ta lengre tid enn vanlig for å få svar på grunn av stor pågang.

 

Ønsker du å nå oss på telefon?

 

  • Ring oss på 406 38 793 mellom 09 og 15. 

 

  • For henvendelser som gjelder akutt nødhjelp ring 413 96 820 mellom 09 og 15.

 

*MERK Onsdag 8. april er disse telefonene åpne mellom kl. 0900 og 1200

Med hilsen

NAV Sør-Varanger